Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

PS Shkoder denoncon Spahinë: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale…

✔️Në fishën e përshkrimit të projektit trajtohet si çështje e rëndësishme ekonomike.

✔️Zëri i veçantë: Organizim i eventit (banera, poster).

✔️Aktiviteti: Hapja e sezonit turistik në Velipojë…

Realiteti: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale.

…Asgjë më shumë se çfarë kanë bërë prej 31 vitesh…

Related posts

Benet Beci takim me banoret e Shirokes: njerëzit janë gati, na duhet veç me nisë punët që e kthejnë Shkodrën në një qendër projektesh, investimesh, mundësish zhvillimi…

Benet Beci në lagjen Rus: Shkodranët duan ta shohin të realizuar ëndrrën që kanë për këtë qytet…

“Muaji i Fotografisë”/ Përkujtohet Dedë Jakova, fotografi me mbi 58 mijë negativë trashëgimi…