Shkodra Post
AktualitetEkonomiLajmi i Fundit

Rriten të ardhurat/ Bushati: Velipoja ndikimin më të madh në sezonin turistik…

Më shumë punë dhe më shumë të ardhura, në këtë mënyrë e cilëson planin e këtij viti pushteti vendor në Shkodër. Në 9 muajt e parë të këtij viti Bashkia Shkodër ka arritur të vjelë 71% të të ardhurave të parashikuara! Sipas përgjegjësit të sektorit të borxhit pranë drejtorisë së të ardhurave ndikim ka patur Velipoja me një sezon më të mirë turistik.

Krahas fluksit të lartë të turistëve sipas drejtorisë së të ardhurave një ndikim pozitiv kanë patur edhe kontrollet e shtuara nga institucionet të cilat kanë rritur deklarimet e bizneseve. Ku gjatë verës hoteleritë në bregdet dhe zonat malore kanë qenë çdo natë të rezervuara!

Related posts

Shkodër/ Arrestohen 2 shtetas dhe procedohet në gjendje të lirë 1 tjetër, për vepra të ndryshme penale…

VIDEO/ Tom Doshi: Puka të votojë Gjon Gjonaj dhe PSD…

Sadetin Sinani (Sado) mbyll karrierën e tij të gjatë pas 44 vitesh në spitalin e Shkodrës…