Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli: “Me Zemer nga Bushati”, banorët premtojnë votën për PS…

Banorët e Bushatit pritën në një takim entuziast te deleguarën e Qarkut Shkodër Elisa Spiropalin, Deputetin Agron Çela, koordinatorin e fushates Edmond Ndou si dhe Kandidatin e Partisë Socialioste Për Bashkinë vau Dejës Kristian Shkreli! Mbështetje maksimale për Kristianin dhe banorët e vau dejës nëpërmjet propjekteve të financuara nga Qeveria Shëiptare premtuan Ministrja Spiropali si dhe Deputeti Agron Çela. Banorët teksa ndanë eksperiencat ndër vite të presioneve, dëmtimeve dhe shantavezheve që u janë bërë nga fviti 2005 e deri më 2019, u shprehën të bindur se Kristian Shkreli krahas punës ësjtë shëmbull I harmonisë në komunitet. Takimi u pasua nga mbjellja e pemëve, mision që PS e kane ndërmarrë në cdo bashki.

VIDEO

Related posts

“Djalë i mirë, e ka justifikuar atë punë që ka bërë”, Benet Beci flet pas deklaratës së Luizit për ndihmën që i dha…

Çmimet e karburanteve bien sërish. Në vendimin e kësaj të enjteje, Bordi i Transparencës njofton se…

43% të shpenzimeve të bashkive nga burimet e veta për paga; Shkodra, Tirana dhe Kamza rekord punësimesh