Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Asfalt elektoral apo tallje elektorale e Bashkisë Shkodër??!!/ PS denoncon Bashkinë Shkodër…

Asfalt elektoral apo tallje elektorale e Bashkisë Shkodër??!!
Riparimet dhe puna energjike e bashkisë sot në rrugën përballë Kinema “Millenium”, hyrja për te gjimnazi jo-publik “At Pjetër Mëshkalla”.
Arnime që nuk zgjidhin asgjë…

Related posts

Zyrtare nga Bordi/ Ulet çmimi i naftës dhe benzinës në vend…

Benet Beci në lagjen Rus: Shkodranët duan ta shohin të realizuar ëndrrën që kanë për këtë qytet…

Benet Beci interviste në kanalin Albuk, në Londër/ Për t’i treguar komunitetit shqiptar ofertën për Shkodrën!…