Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bashkia Shkoder shtron Iftar, Spahia: Le të na udhëheqin në përditshmëri veprat e mira në shërbim të çdo qytetari…

Në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, kënaqësi të ishim të gjithë bashkë në sofrën e Iftarit që tradicionalisht Bashkia Shkodër ka shtruar në nderimin të Muajit të Shenjtë të Ramazanit 🤲

Agjerim të lehtë dhe të pranuar për të gjithë besimtarët myslimanë. Le të na udhëheqin në përditshmëri veprat e mira në shërbim të çdo qytetari.

Related posts

Zgjedhjet vendore të 14 majit, kandidati Benet Beci flet për pikat e forta të programit të tij…

Kristian Shkreli: Bashkë me banorët e Kaçës për t’i dhënë zë çdo ankese, çdo nevoje sado e vogël qoftë ajo!…

Sulmet nga qentë endacakë/ Në një muaj, 30 raste në urgjencën e Spitalit Rajonal Shkodër…