Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia: Problemet me të cilat përballen banorët e Njësisë Administrative të Shalës janë të shumta…

Problemet me të cilat përballen banorët e Njësisë Administrative të Shalës janë të shumta, ku kryefjalë është rruga që i lidh me Shkodrën. Kjo ka ndikuar në çdo ndërhyrje tjetër në zonë për të investuar dhe zhvilluar këtë perlë të Alpeve tona. Programi ynë parashikon ta kthejë Dukagjinin me të gjitha njësitë në një destinacion turistik, ku investimet dhe shërbimet të jenë kryefjalë e 4 viteve në vazhdim. Qeveria shqiptare duhet t’i hapë rrugë projektit të rrugës së Dukagjinit që prej 2013-es e bllokon në mënyrë abuzive.

Related posts

Kristial Shkreli: Mirënjohje për çdo banorë të Vig- Mneles!

Interpelancë për qendrën sociale “Besa” në Barbullush/ Hila-Manastirliut: A jeni në dijeni për shpërdorimin e fondeve?

Benet Beci: Ekonomia e fortë krijon kulturë, por edhe kultura krijon ekonomi…