Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia takime me banorët dhe bizneset e rajonit nr.3…

Nga takimet me banorët dhe bizneset e rajonit nr.3, pata kënaqësinë të ndaja një pjesë të programit tonë për 4-vjeçarin në vazhdim. Më shumë investime në infrastrukturë dhe përmirësim të shërbimeve.

Biznesi do të ketë mbështetjen maksimale duke ndjekur politikën e taksave të ulëta. Bashkë Fitojmë dhe i japim Shkodrës zhvillim e progres✌

Related posts

Premtimi i Ramës: Brenda 2 viteve synojmë ta çojmë pagën mesatare në 900 euro…

Benet Beci me “Intelektualët e Rinj Shpresë”/ Beci i garantoi mbështetje të rinjve në rast të fitores së zgjedhjeve…

Kryebashkiaku Spahia i përgjigjet Ramës për mbjelljen e pemëve: Merre kontaktin e drejtoreshës së pyjeve…