Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia Iftar me banoret e Postribes ne naten e Kadrit…

Me banorët e Postribës në iftarin e shtruar për muajin e shenjtë të Ramazanit. Zoti i pranoftë lutjet dhe sakrificat e çdo besimtari.

Gjej rastin që të uroj besimtarët mysliman në këtë natë të shenjtë të Kadrit. Nata kur hapen dyert e qiellit dhe kur pranohen lutjet dhe pendimet. Më e mirë se 1000 muaj🙏

Related posts

Spahia: 14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë!

Bashkia Shkodër mbledh komisionin e emergjencave civile…

Spahia: Në familjen Zeneli në lagjën “Bahçallek” e cila prej vitesh ka ndërmarrë një sipërmarrje për tu përgëzuar…