Shkodra Post
Uncategorized

Taksistët protestojnë në Shkodër/ “Informaliteti po dominon, paguajmë taksa”…

Asnje zgjidhje nuk po u jepet dhjetera taksisteve te licensuar ne Shkoder. Edhe kete te premte ata e nisen diten me proteste, teksa apeluan drejt pushtetit vendor, krimit ekonomik dhe policise rrugore qe temarrin masa per frfenimin e informalitetit I clili cdo dite po I demton. Jane ankuar deisa here, por serish asnje zgjidhje nuk u eshte dhene.

Vetem pak metraq larg tyre ndodhen dhjetera taksiste te pa licensuar qe nuk paguajne taksa dhe punojne rregullisht!Jane rreth 40 taksi te licensuara ne Shkoder, te cilet paguajne 32 mije leke te reja cdo muaj taksa dhe hapesire publike! Taksistet deklaruan se nese situate vijon keshtu ato do dorezojne targat dhe do zgjedhin te punojne ne informalitet.

Related posts

Benet Beci: Ekonomia e fortë krijon kulturë, por edhe kultura krijon ekonomi…

Mashtronin qytetarët përmes call-centerave, lëshohen 15 urdhër-arreste. Transferta parash 5 milionë Euro…

EMRI/ Zgjidhet Kryetari i Gjykatës së Lartë…