Shkodra Post
Uncategorized

Benet Beci jepi lajmin e mirë për Shkodrën, brenda 8 muajsh…

Një lajm i mirë për Shkodrën

Bashkia Shkodër është një nga 4 bashkitë pilot përfituese të projektit “Bashki me shfrytëzim inteligjent energjie”, financuar nga qeveria zvicerane nëpërmjet SECO, qeveria shqiptare (Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë) dhe Bashkia Shkodër .

Rreth 50 milion lek të reja është fondi që përfiton Shkodra nga ky projekt, i cili përfshin ndriçimin me teknologjinë LED të 11 rrugëve kryesore të qytetit.

Janë 7 km gjatësi rruge, me 56 mijë m² sipërfaqe të ndriçuar për Shkodrën, e që do të realizohen brenda 8 muajsh.

Ky projekt është në unision me qasjen që ka bashkia Shkodër për një qytet miqësor me mjedisin.

Related posts

Benet Beci: Albumi i një pasditeje në Parrucë, aty ku i shtrijmë dorën njëri-tjetrit, për më të mirën e qytetit tonë, për Shkodrën!…

How to pick the Best Netflix VPN

Kamioni rrëzon mbikalimin e këmbësorëve në Shkodër…