Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

OSHEE Shkodër jep njoftimin për abonentët, stakim energjie me datë 16 Gusht…

Njoftim për abonentët #Shkodër

Stakim, 16 GushtNë vijim të remonteve të planifikuara njoftojmë abonentet tanë, se do kryhen punime ne Fidrin nr.4 N/St Shkodra 2 , punimet do te kryhen në kabinen “Bahçallek”.

Per kete arsye kabinat qe ndodhen pas saj nuk do të kene energji nga ora 09:00-13:00. Pra zona e Beltojes, Berdices dhe Derragjatit do të mbesin pa energji elektrike gjatë ketij orari që do të kryhen punimet.

Related posts

Kapet në Muriqan 37 vjeçari me 20 mijë euro të padeklaruara…

Shkodër, projekt transformues në blloqet e pallateve/ Kryebashkiaku Beci i siguroi banorët për cilësinë e punimeve

Bled Mane vs Tan Brahimi? Publiku e tha fjalën e tij në më pak se 24 orë: Ja ç’ndodhi jashtë BBVA!…