Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci në Theth, interesohet për problemet e zonës turistike…

Sot në Theth. Problemet e furnizimit me energji elektrike i kemi diskutuar në terren me përfaqësues të Hec-it Ndërlysaj, që realizon furnizimin me energji elektrike në zonë dhe të OSHEE-së. Palët u angazhuan të finalizojnë brenda këtij muaji investime konkrete dhe mirëmbajtje, që do t’u japin zgjidhjet e duhura banorëve, bizneseve dhe turistëve të shumtë në zonë.

Mbetjet janë një tjetër problem. Zgjidhja duhet ofruar nga secili, ndaj pronarët e bujtinave do të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin dhe operatorin që i grumbullojnë e heqin ato. Një përfaqësi e bizneseve aty po ngrihet që të dakordësojnë nxjerrjen e mbetjeve në orare fikse e t’i respektojnë ato, ndërsa operatori tashmë po e bën grumbullimin e heqjen e tyre jo më një, por dy herë në javë.

Related posts

Kupa “Agim Tafili”, Spahia akordon titullin e “Mirënjohjes” për veteranët e çiklizmit shkodran…

Vau Dejës/ Arrestohet 25 vjeçari levizte me armë zjarri me vete…

Titulli kampion do të vendoset në finalen e pestë! Tirana bën përmbysjen ndaj Besëlidhjes