Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSociale

Këshilli ndërfetar në Shkodër/ “Nese jemi bashkë, mund të përballojmë çdo sfidë”…

Nëse jemi bashkë mund të përballojmë çdo sfidë njerëzore. Ky eshtë mesazhi që përfaqësuesit e lartë të feve në vendin tonë dhanë nga Shkodra teksa i drejtuan thirrje edhe politikës . Krahas lutjeve të përbashkëta, pjesë e takimit ishin edhe problematikat e ndryshme.

Një ndër çështjet që shqetëson komunitetet mbeten pronat. Me ftesë të Monsinjor Angelo Massafrës përfaqësuesit e këshillit ndërfetar u njohën edhe me Muzeun Dioqezan si dhe Pinotekën.

Related posts

Policia e Shkodres arreston 2 përsona…

Parandalohet atentati në Lezhë, policia arreston dy përsona…

Doktor Besnik Musatafaj “më i miri dhe i veçanti në spitalin e Shkodërs”…