Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

VIDEO/ Tom Doshi në Bardhaj: fitorja e sigurtë kudo…

Kryetari i PSD Tom Doshi gjatë takimeve elektorale u ndal në fshatin Bardhaj të njësisë Rrethina, një zonë e cila gjithmonë ka dëshmuar me votë mbështetjen e madhe për Partinë Social Demokrate. Kreu i PSD Doshi tha se fitorja është e sigurtë në çdo njësi të bashkisë Shkodër në zgjedhjet e 14 majit.

Dy deputetët e PSD për qarkun Shkodër Gledis Çeliku dhe Meri Markiçi u shprehën se vota për socialdemokratët në këshillin bashkiak është votë për ndryshimin e Shkodrës.

Banorët e Bardhajve thanë se e vemtja mbështetje për zgjidhjen e problemeve të tyre është kryetari i PSD Doshi.

PSD do të marrë një votë masive nga ajo zonë deklaruan banorët e Bardhajve, për ta nxjerrë forcë të parë në zgjedhjet vendore të 14 majit.

Related posts

Spahia: Njësitë tregtare në zonën e Rusit janë një kontributor i rëndësishëm për ekonominë e shumë familjeve shkodrane…

A e dini se, përpara krijimit të Shoqërisë “Vllaznia” në Shkodër u krijua Shoqëria “Një tubë djelmni shkodrane”?

Benet Beci takim me banoret e lagjes Kiras…