Shkodra Post
Uncategorized

Kristian Shkreli: Banorët e Nënshatit në këto katër vite kanë qënë mbështetje e madhe për mua!…

Banorët e Nënshatit në këto katër vite kanë qënë mbështetje e madhe për mua! Mirënjohës ndaj çdo mundësie që kjo zonë po i jep Partisë Socialiste dhe mua duke besuar votën e tyre! 🤝 se do e shpërblej vetëm me punë ndaj këtij komuniteti✅

#VetëmPërpara

#KurrëMëMbrapa

#VotoKristianShkreli

#Votonr2

Related posts

Vidhen dhe digjen stolat ne pedonalen e molos ne Shkoder, Bashkia i riparoi nje jave me pare…

Kamioni rrëzon mbikalimin e këmbësorëve në Shkodër…

Spahia: Të përndjekurit politik janë pjesë e ADN-së së Partisë Demokratike…