Shkodra Post
Uncategorized

Bashkia Shkodër mbledh komisionin e emergjencave civile…

Bashkia Shkodër, ka mbledhur komisionin e emergjencave civile në për koordinimin e të gjithë aktorëve për menaxhimin e situatave që mund të krijohen nga moti i keq.

N/Kryetari i Bashkisë Shkodër, Onid Bejleri si Kryetar i Komisionit të Emergjencave Civile, ka kërkuar angazhimin dhe koordinimin e të gjithë strukturave të bashkisë Shkodër në rast të problematikave që mund të shfaqen.

Bashkia Shkodër është në gadishmëri për situata emergjente që mund të krijohen.

Related posts

Benet Beci në Dudas: Dua t’i siguroj se i di shumë mirë shqetësimet e tyre për mbeturinat, mungesën e këndeve sportive e kabineteve në shkollën ku mësojnë fëmijët e tyre…

Benet Beci: Fillon puna konkrete për një super projekt për Shkodrën…

Kristian Shkreli: Do asfaltohën rrugët brënda fshatit edhe do reabilitohet qëndra e Shelqetit…