Shkodra Post
Uncategorized

Spahia: Të përndjekurit politik janë pjesë e ADN-së së Partisë Demokratike…

Të përndjekurit politik janë pjesë e ADN-së së Partisë Demokratike. Shkodra si qyteti simbol i vuajtes dhe përndjekjes nga regjimi, por edhe i rezistencës dhe shpirtit të lirë, ka qënë dëshmitarja më e mirë se si duhet të jetë qendresa e një kombi.

Pata kënaqësinë që gjatë një takimi me përfaqësuesit e kësaj shtrese dhe familjeve që e vuajtën mbi supe atë regjim, të flisja mbi projektin tonë për të kontribuar në ruajtjen e këtyre vlerave, njohjen e të rinjve me atë periudhë dhe promovimin e pasurimin e atyre vëndeve që dëshmojnë të shkuarën e errët që kaluam si komb. Kujtesa është ajo që një komb duhet ta udhëheqë, pasi në të kundërt rrezikojmë të na përsëritet e shkuara.

Related posts

“Porti tek Ura e Bunës”, Benet Beci jep më shumë detaje mbi projektin…

Benet Beci: Albumi i një pasditeje në Parrucë, aty ku i shtrijmë dorën njëri-tjetrit, për më të mirën e qytetit tonë, për Shkodrën!…

Bardh Spahia takime me banorët dhe bizneset e rajonit nr.3…