Shkodra Post
Uncategorized

Premtimi i Ramës: Brenda 2 viteve synojmë ta çojmë pagën mesatare në 900 euro…

Në një dalje për gazetarët, kryeministri Edi Rama bëri me dije sot se synohet që paga mesatare të arrijë në 900 euro.

Ai tha se synohet një rritje pagash e cila synon të mundësojë ngritjen në harkun e këtyre 2 viteve, pra 2023, 2024 të Shqipërisë në nivelin e lartë të rajonit.

Rama: Tani më kemi në dorë një plan shumë ambicioz por njëkohësisht dhe të arsyeshëm për një rritje pagash e cila synon të mundësojë ngritjen në harkun e këtyre 2 viteve, pra 2023, 2024 të Shqipërisë në nivelin e lartë të rajonit. Synon të realizojë një target të një page mesatare prej 900 eurosh. Kjo do të thotë se jemi në kushtet e një mundësie të re, një mundësi që do ta shfrytëzojmë maksimalisht në të mirë të njerëzve, familjeve dhe pas rritjes së pagës minimale mund të shkojmë drejt rritjes të pagës mesatare.

Related posts

Kristian Shkreli: Do asfaltohën rrugët brënda fshatit edhe do reabilitohet qëndra e Shelqetit…

Kolë Idromeno, artisti shumëdimensional/ Ai njihet si projektuesi i Shkodrës evropiane…

Riparohet defekti, Kryebashkiaku Beci: brënda pak minutash Shkodrës i rikthehet furnizimi me ujë…