Shkodra Post
Uncategorized

Shkoder/ Hyrja e by- passit, kalimtarët të pasigurtë. Problem mosrespektimi i sinjalistikës rrugores…

Rrethrrotullimi në hyrje të by-pass-it të Shkodrës vijon të jetë një problem shqetësues për qytetarët

Mos rrespektimi i sinjilastikës nga automjetet  gjithashtu edhe nga kalimtarët mbetet një rrezik serioz për aksidentet.

Qytetarët thonë se ndjehen të friksuar sa herë kalojnë,  pasi kjo rrugë ka një qarkullim të  lartë  automjetesh ndërsa shtojnë se shpesh herë janë edhe ato fajtorë pasi nuk respektojnë sinjalistiken rrugore dhe nuk kalojnë tek vijat e bardha.

Pak ditë më parë në në këtë segment rrugorë u regjistrua një aksident ku një automjet përplasi një të moshuar, megjithëse u dërgua menjëherë në spitalin e Shkodrës gruaja humbi jetën.

Related posts

Beci: Themeluesit e KF Shkodra prej gati 27 vitesh kanë krijuar një përvojë kaq domethënëse për futbollin dhe fëmijët e talentuar…

Kristian Shkreli: Banorët e Nënshatit në këto katër vite kanë qënë mbështetje e madhe për mua!…

Benet Beci jepi lajmin e mirë për Shkodrën, brenda 8 muajsh…