Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia takon banoret e lagjes Bahçallek…

Si një prej lagjeve të vjetra të Shkodrës, Bahçalleku është edhe prezantimi i parë që qyteti ka në sytë e çdo vizitori. Gjatë takimeve me banorët prezantova planin tonë të investimeve dhe shërbimeve, që synojnë t’i japin imazhin e duhur kësaj zone.

Problematikat janë komplekse, ku një prej më madhoreve është ajo e përmbytjeve që kërkon projekte serioze dhe investime për ta zgjidhur përfundimisht si çështje. Bashkia Shkodër në 4-vitet në vazhdim do të ketë ndryshimin e kërkuar dhe investimet që i japin zhvillimin e duhur territorit.

Related posts

Benet Beci me “Intelektualët e Rinj Shpresë”/ Beci i garantoi mbështetje të rinjve në rast të fitores së zgjedhjeve…

Gëzim Kruja, aktori i mbi njëmijë roleve në skenë/ Mjeshtri i Madh la gjurmë të mëdha në estradën shqiptare…

Kantieri i rrugës Velipojë – Shëngjin/ Spahia: Mjafton një inspektim i thjeshtë për të kuptuar gënjeshtrat e kësaj qeverie…