Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

“E shtunë pas dreke..me Edenjën dhe Edonin”, Benet Beci publikon foto me dy fëmijët…

E shtunë pas dreke..me Edenjën dhe Edonin. Ata ia dalin aq mirë me qenë kritikët, që kthehen menjëherë në mbështetës, me ndjeshmërinë për prindin, që ka gjithmonë nevojë për mendimin e tyre!

Related posts

Benet Beci e hap diten me një lajm shumë të mirë, dy blloqe pallatesh do të rikonstruktohen…

Benet Beci takim me aktorët kryesorë të turizmit në Shkodër…

Bashkia Shkodër, do të jetë përfituese e investimit që do të ndërmarrë BERZH për ndërtimin e rrugës Muriqan – Lezhë…