Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci: Mira është një emigrante që përgjegjësia qytetare për të votuar e ka sjellë në qytetin e lindjes…

Mirëmëngjes! Mira Bimi është një nga emigrantët, që familjarisht kanë udhëtuar nga jashtë drejt Shkodrës këtë fundjavë. Përgjegjësia qytetare për të votuar i ka sjellë në qytetin që e mbajnë në zemër, pavarësisht se jetojnë larg. Falënderues dhe për secilin prej jush! #shkodraepara #shkodrapozitive

Related posts

Kandidon nën siglen e Legalitetit, Valbona Quku Lisha kërkon voten e bashkëqytetarëve për këshillin bashkiak Shkoder…

Arrestohen dy shkodranë, po transportonin 13 klandestinë të paligjshëm…

Hyn në fuqi harta e re gjyqësore/ Mbyllet Gjykata e Apelit në Shkodër…