Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

VIDEO/ Benet Beci në lagjen Kiras: infrastruktura fokusi kryesor…

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Shkodër Benet Beci zhvilloi një takim me banorët e lagjes Kiras. Banorët u shprehën se infrastruktura është problemi kryesor.

Kandidati Beci deklaroi se projektet për infrastrukturën do të jenë fokusi kryesor në punën e tij.

Related posts

Kristian Shkreli ndan videon, pas 50 vitesh, Laçi i Vau Dejes me ujësjellës të ri…

Kandidati Benet Beci e hap ditën me pallatin e “kinezëve” të rikonstruktuar…

Njihuni me Benet Becin: Fëmijëria, familja, fisi dhe marrëdhënia e tij me Shkodrën…