Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci firmos “Paktin për Zhvillimin e Futbollit në Shkodër 2023-2027″…

Sporti është një nga shtyllat që shënjon karakterin e Shkodrës e vëmendja është e domosdoshme, ndaj iu përgjigja menjëherë ftesës së ardhur nga Klubi i Futbollit Vllaznia. Për herë të parë në historinë e tij, ky klub ka hartuar një dokument strategjik për t’u zbatuar gjatë katër viteve të ardhshme, i quajtur “Pakti për Zhvillimin e Futbollit në Shkodër 2023-2027”

Dokumenti më është paraqitur edhe mua, si kandidat i mundshëm për të drejtuar Bashkinë Shkodër, ndaj kam shprehur agazhimin dhe mbështetjen time në zbatimin e këtij pakti. Takimi prezantues që u organizua me praninë e të gjithë drejtuesve dhe lojtarëve të Klubit të Futbollit Vllaznia, më dha mundësinë të shpreh vlerësimin tim dhe të nënshkruaj publikisht këtë dokumet strategjik.

KF Vllaznia është padiskutim një vlerë për Shkodrën, por unë do të bashkëpunoj me të gjithë organizmat dhe grupimet që lidhen me sportin në bashkinë tonë. Shumë faleminderit për mundësinë që më dhatë!

Related posts

Spahia në Dobraç: “Bashkë Fitojmë” është alternativa më e mirë dhe fituese për Shkodrën.

Oferta e euros “lumë” para zgjedhjeve, kursi shënon rekord të ri bie poshtë në vlera historike…

Njihuni me Benet Becin: Fëmijëria, familja, fisi dhe marrëdhënia e tij me Shkodrën…