Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia: Orkestra Simfonike, Dren Abazi dhe kori polifonik “Prenkë Jakova” na dhuruan një mbrëmje magjike…

Shkodra është një melodi e bukur që jehon në çdo kohë🎼🎶🎵

Orkestra Simfonike, Dren Abazi dhe kori polifonik “Prenkë Jakova” na dhuruan një mbrëmje magjike.

Related posts

VIDEO/ Tom Doshi në Bardhaj: fitorja e sigurtë kudo…

Lojtarët e Besëlidhjes kërcënohen nga tifozët e Tiranës

Aksident pranë fshatit Beltojë në Shkodër, plagoset rëndë 61 vjeçari…