Shkodra Post
Uncategorized

Bardh Spahia ndan një pjesë nga intervista me Grida Dumën në Top Channel…

Sa herë ka zgjedhje, Shkodrën e vënë bast, por që do ta humbin si gjithmonë. Sepse Shkodra nuk gënjehet dhe as mashtrohet. Qyteti simbol i lirisë dhe demokracisë nuk është lojë dhe as nuk shitet e blihet. Gabojnë rëndë!

Një pjesë nga intervista me Grida Dumën në Top Channel dhe nje mesazh për bashkëqytetarët e mi✌

#votoBardhSpahia2

#votobashkëfitojmë1

Related posts

Interpelancë për qendrën sociale “Besa” në Barbullush/ Hila-Manastirliut: A jeni në dijeni për shpërdorimin e fondeve?

EMRI/ Zgjidhet Kryetari i Gjykatës së Lartë…

Shkoder/ Hyrja e by- passit, kalimtarët të pasigurtë. Problem mosrespektimi i sinjalistikës rrugores…