Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci takon banoret tek ish- zooteknika : Banoret jetojne me mungesen e plote te vemendjes…

Tek ish-zooteknika, ku banorët jetojnë me mungesën e plotë të vëmendjes, mirëmbajtjes dhe investimeve në infrastrukturë.

Nuk mundet askush me trajtu një pjesë të banorëve, si qytetarë të dorës së dytë. Bashkia duhet të kthehet në punë, me kapacitet të plotë e menaxhim të mirë të fondeve.

Detyrat e bashkisë, nuk mund të presim me na zgjidhë askush tjetër, duhet me shpërvjelë mëngët vetë!

Related posts

Spahia në Dobraç: “Bashkë Fitojmë” është alternativa më e mirë dhe fituese për Shkodrën.

Gara për Shkodrën, Benet Beci: Gjithë qyteti është si i vjetëruar, i pamirëmbajtur…

“Muaji i Fotografisë”/ Përkujtohet Dedë Jakova, fotografi me mbi 58 mijë negativë trashëgimi…