Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Me datë 19 shtator stakim energjie, OSHEE Shkoder jep njoftim per abonentët…

❗️Njoftim për stakime❗️

Data 19.09.2023 dhe 20.09.2023

1.Stakim dhe tokezim të TR1 110/20kV 40MVA,të çelesave 110 dhe 20kV te TR1 në NST Shkodra 1, Zbarave 20kV e Celesave 20kV te Fidrave,në daten 19.09.2023 nga ora 09:00-12:00 Fidrat F1, F6, F12, F16, F17 furnizohen në unaze.

Mbeten pa energji⚡️Fidrat 20kV F18,F19,F22 F23, F24.Perkatësisht zonat ▶️ Ujesjellesi Qytetit, Komisariati i Policise, Fidri Biznesit, Zona e Ish Fermentimit, Hot i Ri dhe Mes.📍

2.Stakim dhe tokezim të TR2 te fuqise 25MVA, 110/6kV, të çelesave 110 dhe 6kV te TR2 ne N/stacionin Shkodra 1 zbarave 6kV e çelesave 6kV të Fidrave,në daten 19/09/2023 nga ora 12:00- 16:00.

Zona pa energji ⚡️në Shkoder ▶️ Bashkia,Lagjet: 3 Heronjt, Skenderbeg,Golem,Dobraç, Ish Uzina Telave, F.N.SH dhe fshatrat ▶️ Bardhaj,Bleran,Mes,Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grude, Guci, Hot i Ri, Ndermarrja “Adelchi”, Ish kombinati drurit, NSHN, Spitali.📍

3. Dt 19.09.2023 ora 09:00-14:00 Fidri Rrape Nst Fushe Arrez. 🖇️Pastrim traseje Karikim percjellesash. Si pasoje përkatesisht fshatrat dhe kabinat Bicaj,Binisht,Rrype,Rrape,Memaj.

Dt 19.09.2023 Fidri nr.1 NST Rrenc ora 09:00-14:00 Pastrim traseje karikim percjellesash.Pa energji⚡️përkatesisht fshatrat dhe kabinat

▶️ Guri Zi 1,2,5, Juban 1,2.📍

4. Dt 20.09.2023 ora 09:00-14:00 Fidri Hajmel NST Vau Dejes karikim percjellesash,pastrim traseje.

Pa energji⚡️fshatrat dhe kabinat ▶️ Hajmel 1,2,3,9 Nenshat 1,3,11,15.Mali Rrezuar, Fush-Pllum,Vig,Mnele,Pecaj.📍

Related posts

Bordi i transparences jep njoftimin, ulen serish çmimet e karburantit…

M.Madhe/ Kapen 27 sera të mbledhura me Kanabis, arrestohet një përson…

Ndërhynte tek gjyqtarët për lehtësimin e procedurave kundrejt pagesës/ Arrestohet polici në Tiranë (EMRI)…