Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia takim me banoret e Fermentimit: 4 vitet në vazhdim do të sjellin transformim të plotë të këtyre zonave…

Në Fermentim, pjesë e lagjes nr.3 gjatë takimeve me banorët folëm për zhvillimin e kësaj zone dhe planin e investimeve. Janë kryer ndërhyrje në infrastrukturë dhe përmirësim i vazhdueshëm i shërbimeve, por kemi ende shumë për të bërë. Sfidë e pazgjidhur dhe që banorët me të drejtë e kërkojnë janë pajisja me çertifikata pronësie, ku ende Kadastra se ka kryer këtë proces qe zvarritet prej 10 vitesh.

Do të jemi prezent në të gjithë territorin e Bashkisë Shkodër me investime dhe duke ndërhyrë sipas kërkesave të komunitetit, pikërisht nga ato që na janë parashtruar në degjesat publike. 4 vitet në vazhdim do të sjellin transformim të plotë të këtyre zonave.

Related posts

Si i shpëtoi “Oti i Elbasanit” atentatit të katërt, një vit më parë tentoi ta vriste edhe Nuredin Dumani…

E para klinikë fizioterapie në universitet publik/ Inagurohet pranë departamentit infermieri në “USH”…

Hysen Dedja: Ky është kampionati më i dobët në 30 vitet e fundit! Ja pse Vllaznia ka gabuar në merkato