Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Aplikimet për pasaporta dhe ID, zyrat e “IDENTITEK” të hapura edhe dy të shtuna në vijim

Ministria e Brendshme dhe kompania “IdentiTek” nëpërmjet një njoftimi zyrtar bëjnë me dije se të gjitha zyrat e aplikimit për letërnjoftime dhe pasaporta do të jenë të hapura edhe dy të shtunat e ardhshme, me datë 19 dhe 26 Gusht.

Kjo për të lehtësuar shërbimin për qytetarët që kanë ardhur për të pushuar në Shqipëri, e njëkohësisht të ripajisen me dokumente idetifikimi dhe udhëtimi.

Procedura për aplikim për letërnjoftim apo pasaportë bëhet në zyrën e “IdentiTek”, që ndodhen në zonën ku banoni. Kuponat i gjeni tek çdo zyrë e Postës Shqiptare.

Njoftimi: 

NJOFTIM – ZYRAT E APLIKIMIT “IDENTITEK” TË HAPURA EDHE 2 TË SHTUNAT NË VIJIM

Ministria e Brendshme dhe kompania “IdentiTek” njofton qytetarët se të gjitha zyrat e aplikimit për letërnjoftime dhe pasaporta do të jenë të hapura edhe dy të shtunat e ardhshme, me datë 19 dhe 26 gusht.

Kjo për të lehtësuar shërbimin për qytetarët tanë, që kanë ardhur për të pushuar në Shqipëri, e njëkohësisht të ripajisen me dokumente idetifikimi dhe udhëtimi.

Procedura për aplikim për letërnjoftim apo pasaportë ju merr vetëm pak minuta kohë, në zyrën e “IdentiTek”, që ndodhen në zonën ku banoni.

Kuponat i gjeni tek çdo zyrë e Postës Shqiptare.

Related posts

Bardh Spahia: Me Alba Alishanin në A2CNN folëm për 14 Majin, Betejën e Shkodrës…

VIDEO/ Nënkryetari i PD: Nga Shkodra janë nisur me mijëra protestues drejt kryeqytetit…

Kalaja e Shkodres numër i lartë vizitorësh/ Nga janari në korrik 2023, mbi 66 mijë vizitorë në kala…