Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

22 parkime që figuronin të rezervuara, në disa nga rrugët kryesore të qytetit të Shkodrës, janë kthyer në publike…

Nga policia bashkiake, gjate kesaj jave janë ushtruar kontrolle për parkimet e rezervura në bulevardet “Zogu i Parë”, “Bujar Bishanaku”, “Skënderbeg” deri në Kryqëzimin e Serreqit, si dhe në rrugët “Studenti”, “Qemal Draçini” e “Martin Camaj”, ku janë shqyrtuar kontratat e 45 parkimeve, gati gjysma e të cilave kanë rezultuar me kontrata të përfunduara. Në të gjitha këto raste është bërë kthimi i menjëhershëm i tyre në parkime publike. Ndërsa për 18 subjekte të tjera që rezultonin me shkelje të kushteve të kontratës janë lënë akt kontrolle për plotësimin e kritereve të duhura.

Related posts

Sfida me Tiranën, trajneri i Vllaznisë ka një thirrje për tifozët

Spahia: Shkodra është qyteti që i ka dhënë aq shumë letersisë shqiptare…

Shkodra i jep lamtumirën e fundit kampionit të boksit shqiptar Viktor Martini, homazhe në hollin e Prefekturës…