Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Benet Beci e çel diten me falenderim për çdo qytetar që kanë arritur të ruajnë shtëpitë karakteristike shkodrane…

Mirëmëngjes!

Mirënjohës e falenderues për çdo qytetar shkodran, që edhe pse mes vështirësish e pamundësive ekonomike, ka zgjedhur të ruajë me fanatizëm shtëpinë karakteristike shkodrane e çdo vlerë të saj. #shkodrapozitive

Related posts

Eliminimi i Laçit nga Europa, trajneri Shpëtim Duro jep dorëheqjen…

Spahia në rajonin nr. 3: programi ynë është alternativa e duhur dhe e vetmja për Shkodrën…

Aplikimet për pasaporta dhe ID, zyrat e “IDENTITEK” të hapura edhe dy të shtuna në vijim