Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia në fshatin Bardhaj: Vota e 14 Majit do të jetë votë për zhvillimin dhe ndryshimin e shumë pritur në Shqipëri…

Në fshatin Bardhaj dhe në të gjjthë njësinë administrative Rrethina janë parashikuar një sërë investimesh si në infrastrukturën rrugore, ujësjellës, institucione arsimore dhe shëndetësore etj. Duke diskutuar me banorët, i njoha me planin tonë të investimeve por njëkohësisht mora idetë dhe sugjerimet e tyre në funksion të zhvillimit të kësaj zone dhe gjithë Bashkisë Shkodër.

Vota e 14 Majit do të jetë votë për zhvillimin dhe ndryshimin e shumë pritur në Shqipëri.

Related posts

Shqiptarët në Gjermani mund të marrin nënshtetësinë më shpejt, ja kushtet…

Olta e kércénoi hapur se di gjëra nga jashtë për të, reàgojnë ashpér familjarët e Efit! (FOTO)

Shkolla “Oso Kuka” në Festivalin Teatror/ Merita Smaja ishte regjizorja që udhëhoqi trupën e këtij gjimnazi…