Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditShendeti

Sadetin Sinani (Sado) mbyll karrierën e tij të gjatë pas 44 vitesh në spitalin e Shkodrës…

Gjithmonë i dashur, i qeshur dhe shumë i përkushtuar, 👨‍⚕️Z.Sadedin Sinani siç të gjithë e njohin Sado, e mbyll karrierën e tij të gjatë si infermier në Sallën e Operacionit të Kirurgjisë prej 44 vitesh pranë Spitalit Rajonal Shkodër.

Puna e tij me devotshmëri dhe profesionalizëm për profesionin e tij human e shoqëruan vit pas viti dhe largohet me respektin e mirënjohjen e kolegëve dhe bashkëqytetarëve të tij.

Related posts

Mirmengjes nga Shllaku, Shkreli: Prej ditësh ka nisur puna për shtrimin e rrugës me çakull…

Pas protestës për rrugën e Dukagjinit reagon deputeti Benet Beci…

Mirel Josa tregon si fitohet ‘klasikja’