Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia: Me banorët e grupseksionit 1/3 ku vemendja e treguar ka qënë maksimale…

Në çdo lagje e njësi administrative të Bashkisë Shkodër pritja që na rezervojnë banorët është mesazhi më i bukur i fitores në 14 Maj. Me banorët e grupseksionit 1/3 ku vemendja e treguar ka qënë maksimale dhe do të vazhdojë të jetë e tillë me programin 4-vjeçar që kemi hartuar.

▫Rikualifikim i fasadave të Bulevardit Zogu I

▫Rikontruksione shkollash dhe terrene të reja sportive

▫Rikualifikime të blloqeve të pallateve me efiçense energjie

▫Ndërtimi i korsive të biçikletave

▫Parkingje publike dhe mobiliteti urban i zonës

Këto janë vetëm një pjesë e projekteve tona për zhvillimin e Shkodrës. Bashkë Fitojmë✌

Related posts

Vlerësimi për dijebërësen e Xhubletës/ Bashkia Malësi e Madhe nderoi përmes një ceremonie Tole Elezaj Berishaj…

Vllaznia përkrah drejtorit të akademisë Alban Hasani për situatën e tij familjare. Memelli nuk jep intervista: Jemi të ngarkuar psikologjikisht…

Trajneri i Kastriotit beson te mbijetesa: Ia dalim hap pas hapi, radhën e ka…