Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditShendeti

Kryhet me sukses ndërhyrja delikate nga mjekët Ortoped në spitalin e Shkodrës…

🏥 👩🏻‍⚕️ 👨‍⚕️ ✅ Ndërhyjet delikate ortopedike janë një histori suksesi në Spitalin Rajonal Shkodër, ku falë investimit në infrastrukturë e pajisje si dhe talentit të mjekëve tanë, po realizohen ndërhyrje të cilat nuk kryheshin më parë.

Punë e mirë e dr. Ylber Zamaj, mjek kirurg ortoped, dr. Luan Bajri , mjek reanimator dhe stafit infermieror Arjola Kullolli, Edona Kraja, Besmira Begaj 🙌🏼

Related posts

Vdes gjatë raportimit live të ndeshjes Argjentinë-Holandë gazetari sportiv…

M.Madhe/ Arrestohen 7 persona, nderhyn ne kohe policia dhe parandalon konfliktin…

Shpallen në kërkim 2 vëllezërit nga Trushi goditën me tytën e armës së gjahut 28-vjeçarin nga Melgusha