Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSociale

Shtëpitë karakteristike të Gjuhadolit/ Ende në gjendje të mjerueshme, banorët kërkojnë ndërhyrje…

Edhe në këtë mbyllje të sezonit turistik zona mzueale e Gjuhadolit ndonëse mbajti peshën më të madhe të gjallërisë vecanërisht gjatë orëve të mbrëmjes nuk mori vemendjen e instituvcioneve sa i takon ndërhyrjes në ndërtesat që po shkatërrohën. Banorët thonë se rreziku është i vazhdueshëm për kalimtarët

Ironia vijon me turistët të cilët thonë Shkodranët shohin mbeturina dhe shkatërrim në një vend turistik, e këto i memorizojnë në fotografi

Monumentet e kulturës dhe pse janë  pasqyrimi i historisë mijëravjeçare të nje populli dhe mjaft tërheqes për turistët e huaj, disa prej tyre në metropolin veriorende vashdojnë të jenë në rrezik.As projektet e fituara e as slogan in je viti me pare ku vete ministrja e kulturës tha se do të jetë viti i rijetëzimit duket se ende nuk kanë mbërritur ne Gjuhadol…

Related posts

Plagosje me thikë në lagjen Rus të Shkodrës…

“T’i sjellim titullin kampion Shkodrës”, flet Bekim Balaj: Sulmuesi për gola merret, ja pse zgjodha Vllazninë…

Ndërtimi i rrugës së Dukagjinit/ Aktualisht puna po vijon në kilometrin e tretë për zgjerimin e rrugës