Shkodra Post
AktualitetArsimLajmi i FunditSociale

Transformohet ish shkolla Veterinare në Shkodër/ Merr jetë qendra “Xixellonja”…

Qendra Multifunksionale “Xixëllonja”, ish godina e Shkollës Veterinare, në qytetin e Shkodrës, ka tashmë edhe sallën e rikonstruktuar të amfiteatrit.

Ky investim u realizua nga Bashkia me fondet e European Union in Albania, në kuadër të projektit BE për Bashkitë.
Amfiteatri do të shërbejë për organizimin e aktiviteteve të ndryshme sociale e kulturore për komunitetin e lagjeve Nr.1 dhe Nr.2 të Bashkisë Shkodër.

Related posts

Mjeku Pëllumb Pipero në luftë për jetën, pëson goditje në tru, shtrohet me urgjencë në spital…

22 parkime që figuronin të rezervuara, në disa nga rrugët kryesore të qytetit të Shkodrës, janë kthyer në publike…

Bardh Spahia shikon nga afer ecurine e punive per rehabilitimin e sheshit para teatrit “Migjeni”…