Shkodra Post
AktualitetKronikaLajmi i Fundit

Shkoder/ Policia Bashkiake bllokon 7 mjete të modifikuara…

Policia Bashkiake në bashkëpunim me Policinë e Qarkullimit Rrugorë të Policisë Shkodër, ka eividentuar 7 mjete të modifikuara në mëmyrë të paligjshme, që rrezikojnë jetën e drejtuesve por edhe të banorëve në rrugët e Shkodrës.

Në lidhje me këto mjete, është bërë bllokimi i tyre dhe kanë nisur proçedurat sipas ligjit për poseduesit e tyre.

Rritja e sigurisë së qytetarëve në rrugët e Shkodrës është prioritet i punës së Policisë Bashkiake.

Related posts

Shkodër, ish-spitali i mushkërive/ Godina kthehet në gërmadhë, asnjë investim…

Nga Xhevdet Zekaj/ Letër e hapur për Benet Becin! Shkodra ka dy simbole, Kalanë e Rozafës dhe futbollin e femrave…

Benet Beci: Sot në takimin përmbyllës të fushatës, me praninë e kryeministrit, z. Edi Rama. Faleminderit shumë!