Shkodra Post
AktualitetLajmi i Fundit

Me datë 9 gusht do të ketë stakim energjie në disa zona, OSHEE Shkoder jep njoftimin…

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 09 Gusht

Në vijim të remonteve të planifikuara njoftojmë abonentet tanë, se do kryhen punime ne Fidrin nr.8 N/ ST Shkodra 2 , punimet do te kryhen në kabinen “Shiroke 3”. Per kete arsye kabina Shiroke 3 dhe kabinat qe ndodhen pas saj nuk do të kenë energji nga ora 09:00-13:00. Pra zona e Zogajve do të mbesin pa energji elektrike gjatë ketij orari që do të kryhen punimet.

Related posts

Justina Alija ne mbeshtetje te Benet Becit: Shkodër-Loce voto Njeriun e Punës…

Sinani ‘anashkalon’ Egnatian: Vllaznia shkon në finale, ‘luftojmë’ në dy fronte…

Aksident në Aksin rrugor Shkodër-Koplik, 87 vjeçari përfundon në spital…