Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia premton mes artistëve: Rikonstruksioni i plotë i teatrit “Migjeni”, ndërtimi i një rrjeti të ri muzesh…

Arti dhe kultura janë një pjesë e identitetit të Shkodrës për të cilat kemi punuar fort që të kemi një vemendje të shtuar. Emocion dhe kënaqësi të ndaja me artistët e qytetit tim programin për këtë 4 vjeçar që parashikon një transformim të plotë konceptual dhe infrastrukturor të zhvillimit të artit dhe kulturës.

Rikonstruksioni i plotë i teatrit “Migjeni”, ndërtimi i një rrjeti të ri muzesh, mbështetje ndaj artistëve të rinj dhe një program i pasur artistik gjatë të gjithë vitit është strategjia jonë për ta kthyer Shkodrën në epiqendrën e jetës kulturore e artistike në të gjithë Shqipërinë e rajonin. Bashkë Fitojmë dhe mbajmë të fortë identitetin tonë si kryeqendra e artit e kulturës shqiptare.

#votoBardhSpahia2

#votobashkëfitojmë1

Related posts

Gjimnazistja Shkodrane shpallet fituese e konkursit Kombetar “Mendimi im, Forca ime”…

Mirel Josa tregon si fitohet ‘klasikja’

Shpërthim me lëndë plasëse në lagjen Dobraç të Shkodrës…