Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Kristian Shkreli publikon diplomen e Zef Hiles, e nisi shkollimin në Turqi e mbaroi në Shqipëri!

Aladini me llampen magjike sapo zbriti nga Turqia🫣! Mediat publikuan një tjetër mashtrim të “Zorrës qorre” atë të shkollimit! Nis Universitetin në Marmara dhe e përfundon në Shkodër! Në fakt për të folur për shkollimin e tij mjafton të shohim trajtimin që u ka bërë qytetarëve të Vau Dejësit ndër vite😔! Deri më 14 maj një gjë është e sigurtë, se ish Kryekomunari do ketë shumë për të na çuditur! Ah sikur të dinte ndonje fjalë turqisht nga 4 vite qëndrimi atje apo thua t’a ketë bërë vajtje- ardhje🧐! ?

Related posts

Transformohet ish shkolla Veterinare në Shkodër/ Merr jetë qendra “Xixellonja”…

Benet Beci e hap diten me një lajm shumë të mirë, dy blloqe pallatesh do të rikonstruktohen…

Zgjedhjet vendore të 14 majit, kandidati Benet Beci flet për pikat e forta të programit të tij…