Shkodra Post
Uncategorized

Benet Beci ndan foto nga takimi në zonën e Livadeve…

Disa foto nga takimi në zonën e Livadeve. Falenderues për secilin prej jush që në takimet e përditshme të kësaj fushate, sjell shqetësimet, por edhe mendimet se si mund të zgjidhen, dëshirën për tu përfshirë dhe besimin se me punë mund ta kthejmë Shkodrën, aty ku i takon!

#shkodraepara #shkodrapozitive

Related posts

Vonesa dhe polemika, Vllaznia merr fitore të artë për Europën përballë Teutës…

Benet Beci në Dudas: Dua t’i siguroj se i di shumë mirë shqetësimet e tyre për mbeturinat, mungesën e këndeve sportive e kabineteve në shkollën ku mësojnë fëmijët e tyre…

Interpelancë për qendrën sociale “Besa” në Barbullush/ Hila-Manastirliut: A jeni në dijeni për shpërdorimin e fondeve?