Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia takim me gratë dhe vajzat e rajonit 3/3: pata mundësinë të shpalos disa prej pikave të programit…

Bashkëbisedimi me gratë dhe vajzat është gjithmonë një mundësi e mirë jo vetëm për të shpalosur programin e 4 viteve të drejtimit të Bashkisë Shkodër, por edhe për të analizuar në detaje problematikat dhe gjetur zgjidhjet. Në rajonin 3/3, aty ku mbështetja ka qënë e vazhdueshme dhe për të cilën shpreha mirënjohjen ndaj zonjave, pata mundësinë të shpalos disa prej pikave të programit.

Përmirësim i infrastrukturës rrugore

Krijimi i hapësirave të reja publike dhe rikualifikim i parqeve

Restaurim fasadash dhe blloqeve të pallateve me efiçense energjie

Ndriçim i ri publik me sistemin LED

Shtim i linjave të transportit publik

Terrene të reja sportive dhe rikonstruksione të shkollave të zonës

Këndet sportive në lagje

Përmirësim i menaxhimit të mbetjeve

Shkodra do të jetë një qendër e rëndësishme në rajon, ku programi ynë i jep zhvillimin e nevojshëm ekonomik e turistik.

Related posts

Vrasja e 70 vjeçarit me sopatë, policia e Shkodrës jep njoftimin zyrtar…

Shkodër, 48 vjeçari i jep fund jetës me armën e gjahut/ Policia: Po kryhen veprimet hetimore për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes…

Ndërhynte tek gjyqtarët për lehtësimin e procedurave kundrejt pagesës/ Arrestohet polici në Tiranë (EMRI)…