Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditSociale

Shëtitores e Shkodrës merr pamje tjetër, i shtohet dhe gjelbërimi…

Pas lirimit të hapësirës publike, ndërhyrja e radhës që #Bashkia e Shkodrës ndërmori në rrugën muzeale “Kolë Idromeno” ishte vendosja e pemëve dekorative.

Shtimi i hapësirave të gjelbërta 🌿🌳☘️, përmirësimi i shërbimeve dhe realizimi i projekteve të reja do të jenë prioritet i punës së përditshme në territor.

Ftojmë qytetarët dhe biznesin të kontribuojnë në mirëmbajtjen dhe ruajtjen e çdo investimi që kryhet në qytet dhe njësitë administrative, pasi ato vijne drejtëpërdrejtë nga taksat e tyre.

📍Një Shkodër që ndryshon dhe zhvillohet çdo ditë, është misioni i punës tonë!

Related posts

VIDEO/ Policia kufitare bllokon një mjet lundrues në Velipojë…

Shkodër/Procedohen në gjendje të lirë 4 shtetas dhe shpallet në kërkim një tjetër…

Media RTVE e një gjigandi të turizmit si Spanja i japin zë bukurive të Kalasë Rozafa.