Shkodra Post
AktualitetEkonomiLajmi i Fundit

Vendosen çmimet e reja të karburanteve, ja sa do të shitet nafta dhe benzina…

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet e karburanteve.

Sipas vendimit të ri, nafta do të shitet me 221 lekë/litër, nga 226 që shitej prej vendimit të datës 22 korrik. Ndërsa benzina me 207 lekë/litër dhe gazi vijon të mbetet 81/lekë për litër.

Njoftimi:

Bordi i Transparencës në datë 2 Gusht 2022, në mbledhjen e radhës vendosi:

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gazoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 221 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 209 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 207 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 195 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 81 lekë/litër edhe i shitjes me shumicë 69 lekë /litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 2 Gusht ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Tërheqim vëmendjen e çdo operatori të shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës mbi detyrimin e zbatimit të këtëj vendimi.

Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset pezullimi i aktivitetit.

Jemi në monitorim të vazhdueshëm të ecurisë së bursave, me qëllim reagimin sa më të shpejtë.

Related posts

Shërbimi i kadastrës në Shkodër problematik/ Qytetarët të pa shpresë për marrjen e shërbimeve…

Ndryshim orari për sfidën Vllaznia-Bylis, ja kur hap dyert “Loro Boriçi”…

Emri i ish-futbollistit të Vllaznisë nis të qarkullojë në Angli. E kërkojnë dy klube të Premier Ligës