Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Bardh Spahia: Në Shkodrën e biçikletave : çdo rrugë e qytetit do të ketë korsinë e dedikuar…

Në Shkodrën e biçikletave :bike: çdo rrugë e qytetit do të ketë korsinë e dedikuar. E kemi nisur me Parrucë – Xhabije dhe ky standart do të ndiqet për të gjitha akset rrugore. Bashkë Fitojmë për punë të bukura në qytetin tonë✌

Related posts

Nga hekurthyes në avokat, historia e shkodranit që sot kandidon në Breshia të Italisë…

EMRI/ Ishte denuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e kambistit dhe muzikantit në Shkoder, ndërron jetë në burgin e Peqinit…

E rëndë në Dajç, 12 vjeçari vritet aksidentalisht me çifte…