Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia në Njësisë Administrative Berdicë: Investime dhe përmirësim i shërbimeve do të jetë modeli ynë…

Diskutimi i problematikave dhe gjetja e zgjidhjeve duke na udhëhequr komunikimi me bashkëqytetarët ka qënë dhe do të jetë parimi i punës tonë. Me banorët e Njësisë Administrative Berdicë inspektuam rrugët që nis së shpejti puna për rikonstruksionin e tyre dhe ju prezantova planin 4-vjeçar. Investime dhe përmirësim i shërbimeve do të jetë modeli ynë ✌

Related posts

Shkoder/ Hyrja e qytetit në errësirë, Salihi: Zëvëndësuam 300 metër kabllo, dëmtime të mëdha…

Gjyqtarja e Shkodres Izabela Radovani shkarkohet nga detyra…

Luizi zbulon kërkesën e pazakontë që i ka bërë Vëllait të Madh: Nëse ndodh se e fitoj…