Shkodra Post
AktualitetLajmi i FunditPolitikë

Spahia në Dobraç: “Bashkë Fitojmë” është alternativa më e mirë dhe fituese për Shkodrën.

Çdo zonë e territorit të Bashkisë Shkodër do të ketë planin e investimeve dhe vëmendjen maksimale për 4 vitet në vijim. Në Dobraç të njësisë Administrative Rrethina pata kënaqësinë të bisedoj me banorë e biznese si për punët e kryera deri më tani, ashtu edhe për projektet që do të realizojmë në vazhdimësi.

“Bashkë Fitojmë” është alternativa më e mirë dhe fituese për Shkodrën.

Related posts

Spahia në rajonin nr.5: Besimi që tregojnë ndaj alternativës tonë, dëshmia më e bukur e fitores së madhe të 14 Majit…

Media RTVE e një gjigandi të turizmit si Spanja i japin zë bukurive të Kalasë Rozafa.

Aksident në aksin Shkodër-Koplik, makina përplaset me motorin, plagoset 33-vjeçari…