Shkodra Post
Uncategorized

Spahia: 14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë!

✌️14 Maji është mision i vështirë, por është misioni ynë dhe ne do ta kthejmë në fitoren tonë! Në Shkodër ne do të fitojmë! Por duhet dhe do të fitojmë në të gjithë Shqipërinë!

#BashkëFitojmë

#Votonr2BardhSpahia

#Votonr1koalicioni

”BashkëFitojmë”

Related posts

“Porti tek Ura e Bunës”, Benet Beci jep më shumë detaje mbi projektin…

Atentat ndaj babë e bir në Dukagjin, humb jeten babai, plagoset rëndë i biri…

Bashkia Shkodër mbledh komisionin e emergjencave civile…